mandag 25. januar 2010

LamperNå om dagen er fokuset retta mot lamper, skjenk og en god stol. Vi begynner å se en ende på oppussingen av stua, og vi er klare for noen nye møbler. Eller....? Er nok litt vinglepetter når det gjelder nyinnkjøp, for jeg har ikke lyst til å angre.. Har gjort noen bomkjøp som jeg skal spare dere for å fortelle om. Men altså: har kjøpt ei industrilampe fra Housedoctor. Bilde kommer senere.Jeg tror jeg blir fornøyd med den. På veggene trenger jeg noen lampetter. Mulig det blir ei eller to av lampene over.


Når det gjelder en god stol har jeg vurdert Scandiastolen med sving og høy rygg. Bare synd det ikke er vipp på den. Jeg vil ha en GOD stol! Noen som har noen tips til en stol som ikke er for visuelt dominerende, lett å flytte på og som er god å sitte i?? Den trenger helst ikke koste 20000..

Måtte bare ta med en liten papegøye jeg fant på Flickr. Alle bildene er forresten hentet fra Maria G 1966 på flickr.

1 kommentar:

Kardemomme sa...

Er spent på lampa di fra House Doctor! Jeg har sett en med trekkspill på hos bloggeren Vintage og den er rålekker.
Vurderte å spørre henne om hvor hun hadde kjøpt den men så fant vi altså vegglampa fra mitt siste innlegg på bruktbutikken her oppe.
Jeg liker lamper som er litt oversized. Vanskelig å ta et endelig valg!
men det var bra at du plukket opp farfars lampe fra containeren igjen :)Jeg har kastet ting som jeg har angret meg grønn på at jeg ikke beholdt i ettertid.
Kommer innom for å se på bilder etterhvert :)ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :))