torsdag 7. mai 2009

Litt skuffet... og litt fornøyd

Det beste først; nå begynner hobbyrommet mitt å bli brukanes. Har praktisk talt brukt det meste av "fritiden" min der inne, og det jeg gjør er å sy småsaker på den nye syaskinen min og rydde og ordne i saker og ting. Her er hyllene over arbeidsbenken min. Vasene er på plass og det er også ugla fra loftet hjemme. Farfar og farmor hadde den før. Den er såå fin :)

Men som sagt, jeg er litt skuffet i dag, gitt.. Tidligere i uka var minstepoden og jeg en tur på Fretex i Sørlandsparken. Der hadde de masse fint! En oval 50-tallspult,( som til og med jeg skjønner at jeg ikke har plass til..) og en superflott skjenk i teak, ryddig og rein i formen, solid og varm teakfarge. Jeg var nokså klar for å ta den med hjem, men fant ut at det var lurt å snakke litt med husbonden først og sove på det. Heldigvis er mannen i huset også klar for 50-tallet, så den biten gikk greit. Saken ble fort avgjort da jeg så noen flotte bilder av maken skjenk i Bo bedre. Den var utrolig kul mot en spygrønn fondvegg i leiligheten til Nikolette Brunklaus. Av gårde med oss og tilhengeren, skjenken kjøpt og betalt og akkurat kommet seg ut av Fretexdøra da vi ser at den har en skikkelig stygg avskalling... Åhh, det var såå ergelig. Heldigvis var de snille med oss og tok den inn i butikken igjen da vi fortalte de ståa.

Du er vel ikke i tvil om at en teak- skjenk fra 50 tallet er flott? Sjekk denne, da ;) Den er fra sofieandersson.se. Litt yngre enn "ikke nin likevel", tenker jeg. Men dog...


Her er en annen nokså kjekk teak-sak. Ikke min, altså.
Over er noen kule keramikkarbeider av Nicolette Brunklaus.

Her er et bilde fra Mandalsturen som jeg lovet. Flere følger senere!

Ingen kommentarer: