mandag 25. mai 2009

Sløøøve meg...;)


Blogger lite for tiden, gitt! Vekslende syke barn og fint vær gir lite uttelling på bloggen, sann. Men pytt, vi blogger jo for gøy, ikke sant ;) Derfor slenger jeg bare rundt med litt lånebilder. Jeg er så ufattelig sløv til å tømme kameraet.

Hjortegeviret over er fra made by girl. Du finner henne i høyre kolonne, tror jeg. Liker dyr i interiøret, jeg. Apropos dyr; i dag hilste jeg på ei fin lita sleve/stålorm som bukta seg i oppkjørselen vår. Jada, jeg holdt den. Men måtte vente til pappa'n hadde tatt med seg minstemann dyreelsker ut av synet. Vil ikke at han skal begynne å løfte på ikke fullt så søte hoggormer.... Han eeeelsker forresten meitemarker, og på lekebutikken velges leker etter konsistens. Meitemark-konsistens.


Her er noen flere interiørdyr:


Dette er fra printpattern. Beklager; jeg kan ikke gi deg hele adressen. Jeg lagrer av og til lånebilder på litt ukurante navn.
Men disse uglene vet jeg hvor du kan få tak i; de er fra sweetmemories. Nettbutikken som nettopp sponset giveaway på norske interiørblogger. Eller så skulle de vel ikke være så vanskelige å sy? Jeg syr nett for tiden. Ikke handlenett, men nett til å ha en ringperm, penn, mobil og vannflaske i. Jeg har alltid rasket med meg en gul bærepose.... Men not anymore... Og så syr jeg solbrilleetuier som jeg hekler litt til. Kjekt. Jeg har mange solbriller med riper. Men not anymore....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ugler er tingen! :) Jeg liker veldig godt den lyseblå puten med ugler på som det er bilde av til høyre på bloggen din. Hvor har du kjøpt den?

Fin blogg du har!

Forførende Farger sa...

Herlig gevir!
Og de uglene var da uforskammet søte.
Jeg er også begeistret for dyr i interiøret, men jeg har stort sett skinn og gevir fra dyr jeg har jaktet selv. Jeg vet det er mange som er i mot bruk av pels, men for meg handler det om å bruke alt av dyret.
Ha en fortsatt fin kveld.

Duften av erteblomster sa...

Blogging SKAL være gøy ja og lånte bilder er da greit :)
Ønsker deg deilige sommerjulidager!

Klem,
Vibeke.

Duften av erteblomster sa...

Ser at jeg ligger litt "foran", jeg mente jo SELVFØLGELIG juni....fnis :)