onsdag 13. mai 2009

Ny symaskin, anyone?


Har ikke blitt mye blogging på meg i det siste; har ligget rett ut med feber og halsbetennelse osv.. Heldivis tror jeg det har snudd nå, selv om jeg fikk makspuls av å lage middag i dag. Håper ikke det sier mer om generell kondis enn om sykdomstilstand;)

Men noe jeg har vært veldig flink til i det siste, er å handle! Og da i særdeleshet symaskiner! To stykker har jeg fått i hus på ei uke.... Og jeg trenger ikke mer enn en av dem. Så helt ny symaskin, anyone? Jeg vet jo at det ikke er så helt vanlig å litt ufrivillig gå til anskaffelse av to symaskiner i løpet av ei uke, så det trengs en liten oppklaring, føler jeg.

Først kjøpte jeg en Janome Easy Jeans. Fikk den til en gunstig pris fordi jeg handlet noen stykker for jobben min, og fikk en pakkepris på jobben sine og min samlet.

I slutten av samme uke får mannen min et tilbud du ikke sier nei til på en Husqvarna brodermaskin. Så det sa jeg ikke nei til, nei. Dermed har jeg to. Tror derfor at jeg har en Janome Easy Jeans til salgs. Helt uåpnet pakke, til og med....

Ellers kan jeg fortelle at det var flere tilbud jeg ikke sa nei til i uka som gikk; nemlig lampa du ser bilde av øverst i innlegget. Den heter Proper og er fra svenske Wis design. De har også laget denne lampa:

Ser du hav den er laget av? Ikke for ingenting den heter XL String, hihi... Vet ikke heelt om jeg ville hatt den over spisestua, selv om den får meg til å smile ;) Noe annet som forhåpentligvis også får oss til å smile, er det ultrakitche hjerteforma akvariet med lilla bakgrunn som jeg også har kjøpt. Til å ha i trappeavsatsen. Får deg forhåpentligvis til å ta en lite pause i trappeavsatsen, men det virket jo forferdelig plundretet å stelle.. Og jeg vet at det er litt stell med akvarier. En at de store hobbyene mine da jeg var ung; da hadde jeg opptil 4 akvarier i sving på rommet mitt. Så du kan si jeg har tatt opp interessene mine igjen, for jeg kjøpte symaskin og speilrefleks for konfirmasjonspengene :)

4 kommentarer:

Forførende Farger sa...

Hmm... Kanskje det. Jeg trenger faktisk en symaskin. Pris og litt data om syvidundret hadde vært greit. Legg igjen beskjed på bloggen min.

Interesant blogg du har!
Jeg er her inne for første gang, men det blir neppe siste gang du ser meg her ;-)
Ha en fin dag videre!

Solrosa sa...

Hehe! Jammen ei rar truselampe...

Skulle gjerne hatt symaskin, men låner min mors så lenge! Du får sikkert solgt den til noen andre!

Sol

Thomas sa...

La faktisk inn på forum om symaskin og fikk foreslått denne. Hvor mye skal du ha for den?

Anonym sa...

Er symaskina solgt? Har bestemt meg for å kjøpe en Easy jeans nå.
KH