tirsdag 20. oktober 2009

Hjelp! Sofabord!Jeg har et problem. Nemlig sofabord. Jeg synes det er svæært få sofabord som er kule, artige, fine, praktiske og noe å ha. Så nå har jeg et problem, for jeg vil nemlig bytte ut mitt kjære, gamle teakbord fra early 70's. Det er jo litt trist, siden det var det bordet jeg støttet meg til da jeg tok mine første steg. Men kill your darlings, jeg er klar for litt forandring. Tror jeg. For barndommens støttespiller er stort og avlangt. Jeg er klar for et mindre og rundt et. Tror jeg.

Planen er: Ny skjenk og gammelt sofabord. Eller nytt sofabord - gammel skjenk.
Noen som kan hjelpe med inspirasjon til nytt sofabord? Jeg vet om plenty med muligheter for fine skjenker, skjønner du.... Både gamle og nye.

Bildet øverst er fra giac et eller annet på flickr. Du finner link i et gammelt innlegg med samme bilde. Men gode ting kan ikke gjentas for ofte, derfor poster jeg like godt bildet på nytt; kul sofa, kul hund og ganske kult sofabord.
Bildet under her er fra Sofieandersson.com. Kjekt lite bord, men litt for lite og sikkert meget for ustabilt for mine to sprelske basser.

SÅ hjelp! Hjelp!

2 kommentarer:

storeflittig sa...

Hi hi! Hadde akkurat samme problem. Måtte liksom ha noen nytt:) De har noen svarte bambusbord på kremmerhuset til 250,- for xl, som ikke er særlig stort. Jippi - så et sånt har vi fått i hus.

Ellers har home and cottage et marokkansk butlerbord til 599 som jeg hadde kjøpt hvis jeg ikke fant det svarte:):)

Begge er veeeeldig små, da. Men det er jo det som er kult, hihi.

Lykke til! Blir spennende å se hva du finner!!!

storeflittig sa...

http://viewer.zmags.com/publication/3772c9e9#/3772c9e9/22