søndag 11. oktober 2009

Interiør-drømmer igjen!


Endenlig begynner jeg å komme i interiør-modus igjen. I sommer har vi levd med halvoppusset stue- og vel, du blir i skikkelig dårlig humør hvis du skal prøve å style ei stue med umalte gipsplater på halve rommet. Derfor har jeg like så godt kvalt alt som har vært av interiørinteresse ei lita stund.Men nå er sommeren definitivt over, og uteprosjektene våre er ferdige. Vi kjører fast prinsipp her i gården: aldri inneprosjekter om sommeren. Selv om vi har et halvferdig et fra i vår.Nå er vi klare for å få stua ferdig. Da er det fint å gire opp litt interiørdrømmer igjen!
Jeg vurderer Scandia - stolen, Oslo- lampa og Best-lite.


Kanskje også Eames Plastic chair. Både som gyngestol i en fin farge, og i hvitt uten armlen og gyngefunksjon til spisestua. Vi er visst inne i en 50-talls steam for tida!

3 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Synes scandia er veldig flott- drømmer om spisestuestolene en vakker dag!
Har en blå eames gyngestol- nydelig!

Kvirrevitt sa...

Hei! Utrolig fine produkter alle sammen. Har Oslo-lampen selv, og jeg synes den er virkelig tøff! De arkene er gavepapir-ark. Matte, og veldig bra trykk og kvalitet:)

Funkisvilla sa...

hm...kul blogg!! Denne liker jeg! Følger deg! Oslo lampa er driiiitkule! Ellers ang bord. Hva syns du om Stockholm serien til Ikea. De har et veldig fint ett. Ovalt.

Sees!!