onsdag 21. oktober 2009

Sofabord, igjen :)

Har rotet litt rundt på nettet igjen og lett etter sofabord. Fikk noen kjekke tips av Storeflittig på forrige sofa-innlegg. Home & cottage har et fint (dog firkantet) bord i heltre, eik. Heltre er bra!


Denne falt jeg for. Rund, oppbevaringsplass inni. Men lurer på om det er lett å bli lei denne saken? Litt kjedelig i så fall, for den koster nok. Ja. Bowl fra Bolia.


Ellers er jo dette bordet flott! 50-tall så det holder! Liker det. Men lurer på om det er litt for galt å kjøpe et helt nytt bord når det er mistenkelig likt det gamle bordet som har blitt stativ for vedkløyva i uthuset..... Shame on me! Virkelig.


Har noen av dere gamle sofabord dere har malt? Tips meg gjerne om bilder!

3 kommentarer:

storeflittig sa...

Hi hi! Må le, jeg tenkte AKKURAT det samme om boliabordet. SÅ kult, og samtidig lett å bli lei:):):)

tror du kan se hos denne damen, på retrobord som er malt:
http://www.precious.no/

Kardemomme sa...

Hei igjen Beate og takk igjen for all mulig hjelp med kaffemaskinen!
Hvis noen hadde fortalt meg at jeg også skulle bli helt betatt av gamle boderte klokkestrenger hadde jeg nok ledd godt. Men jeg har etterhvert lært meg at man aldri skal si aldri. Det siste året har jeg endret smak så til de grader at jeg har skjønt at alt er mulig.
Mannen min er litt bekymret for denne plutselige hangen til nips men jeg beroliger han med at det sikkert går over snart og at jeg kommer til å levere alt til loppemarked igjen om en stund :)
Som du sier er det flott med kontraster..Gammelt og nytt i skjønn forening..Lekkert bord på bildet. Jeg er helt schisofren og blander retro og rokokko fordi jeg ikke kan bestemme meg for hva som er finest. Synes vel egentlig at blanding er finest hihi!! Nå legger jeg deg til i linklista mi så jeg finner deg igjen. Jeg liker så godt stilen din! Og din kunnskap om kaffemaskiner ;)Ha en fin helg!

Kardemomme sa...

Hei igjen..Jeg skal holde deg oppdatert på kaffemaskinen ja..
Hadde planer om å eksperimentere litt i helgen men har ikke rukket, eller det er kanskje mest riktig å si at jeg har glmet det oppi alt annet..Takk for at du minte meg på det og dessuten ligger du i linklista mi nå..Hjelp! Husker at jeg skulle legge deg til og så ble jeg forstyrret og glemte det i farten antagelig..Skulle inn til deg og takke for kommentaren da jeg så du ikke lå der..Jeg har nok litt Alzheimer og surrer med hodet mitt..Forsøker å oppdatere linkene mine etter beste evne men det hender det glipper..Blir helt frustert av å ikke finne folk igjen og blir sittende og lete etter gamle kommentarer. Nå skal jeg øyeblikkelig se på Varg Veum og slår av her men vi blogges :)