søndag 15. november 2009

Småplukk og blogganbefaling.

Deilige søndag ! Ungene er ute med pappa'n sin og jeg har fått litt tid for meg selv og caffe latte'n. Og bloggrollen. Var en tur innom http://visual-notes.blogspot.com/ og der fant jeg så mye som passet for meg akkurat nå! Litt bilder av globuser:


Og en skjenk som kanskje er aktuell. Vi har bestemt oss for en "rå" vegg i "ru-"panel i stua. Skulle så gjerne hatt noen plankevegger som er naturlig eldet, men det har jeg ikke tid til å lete etter. Så beis får gjøre nytte. Mot den grove veggen vil jeg (tror jeg) ha en glatt, hvit skjenk. Tror ikke teak-skjenk som jeg drømte om blir så fin mot en slik bakgrunn. Her er en mulighet:

Også dette bildet er hentet fra visual-notes... Mulig denne skjenken er litt grunn. Jeg skal ha Bourgie-lampa mi på den, og da tror jeg jeg trenger litt større dybde.

Her er det litt rupanel: hentet fra en trelasthandler i sandefjor, tror jeg det var...Tror det blir fint med hvit, høyglanset skjenk foran her.

5 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Hallo igjen. Hvis du skal pusse opp badet etterhvert kanskje du skal kikke på det her innlegget.

http://emmasutsikt.blogspot.com/2009/10/ha-det-pa-badet.html

Venner av oss har forresten en slik vegg med grov "plankevegg" som er beiset i drivved eller noe slikt og det er bare rålekkert. Har lyst på det selv. Kontrasten med en vit benk kommer bli smashing.

Tjingeling så lenge...

Passelig dose sa...

Hei
Ta en kikk på min panelvegg i stua... den er tatt ned fra en gammel bu, kanskje dere kan gjøre det. Hvis man tør går det jo an å ringe på hos eieren og spør om dere kan bytte den gamle veggen mot nye planker ;-)

Kardemomme sa...

Hei du :))Plutselig får jeg ikke opp hele siden din..Skjermen min er liksom ikke bred nok men jeg ser i hvertfall at dere har kjøpt en lekker panel fra Sandefjord..Sånn ubehandlet panel er så lekkert og jeg har tittet meg rundt etter en mulighet for noe sånt her også..
Kjempeflott! Venter med spenning og forventning på stålskapet du nevnte under her! Er sikker på at det er flott! :))

Passelig dose sa...

Hei igjen. Jeg er sikker på det blir fint med rupanelet. Jeg måtte bare si at det skrivebordet du har bilde av øverst til høyre er såååå fint! Er det nytt eller gammelt? Ligner veldig på et jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte på et loppemarked i sommmer...

Tone sa...

Jeg har også lyst på Globus... Eller et stort verdenskart til å ha på veggen... Skjønner godt din forkjærlighet for skolesaker. Ha en fin lørdagskveld :-)