søndag 7. februar 2010

Bokstaver, fonter, stoff og papir.


Ikke akkurat interiør dette, men i det siste har jo bokstaver blitt riktig så pop i hjemmet. Tenkte jeg skulle tipse dere om denne siden http://www.pentagram.com/what-type-are-you/ hvor du kan svare på fem enkle spørsmål, så får du vite hvilken font du "er". Jeg ble Marina Script....

Tipset om siden fant jeg på http://howaboutorange.blogspot.com/ . En artig blogg med mye "print and pattern" . Bildet over er fra denne bloggen. Jeg blir så insprert av å se andres tegnesaker, papirer, verktøy og arbeidsbord. Bildet over er slett intet unntak, så nå tror jeg heller jeg setter meg med mitt eget papir og stempler. Har fått litt nye stempler og papir i hus. Det er også inspirerende!

Om litt over ei uke kommer Stoff og stil til byen. Jeg gleeeeder meg! Tenker jeg skal ut på åpningsdagen og kjøpe meg stoffer til sengeteppe.

Dette bildet er hentet fra retrovilla.dk. Jeg kan tenke meg et med like store lapper.. Er en utålmodig sjel, så da passer det at det går litt fort. Men jeg har tenkt meg litt mer avstemte farger på soverommet vårt.

1 kommentar:

christin sa...

gleder meg til å se lappeteppet ditt! enig i at store lapper er en fryd :) fin blogg du har!!