mandag 13. april 2009

50-tallsfunn!


Noen ganger kommer man bare over en dusj med deilige bilder på flickr. Sånn var det i dag. Ble skikkelig oppløftet og inspirert av photostreamen til denne dama: http://www.flickr.com/photos/26500564@N07/ Stolen på bildet over kan jeg huske fra egen barndom, i eget barndomshjem. Men de er dessverre borte.. Får trøste meg med at den var malt og at den hadde en grusom stor jobb foran seg for å komme tilbake i originalstand. Likevel...


Sjekk putene i bakgrunnen. Hvem har vel ikke ei gammel grandtante som hadde slike?

Likte fargen på sofaen. Likte i grunnen sofaen og hunden også. Vi hadde også en styggsøtkul hund før; av rasen bullterrier. Den ble dessverre syk og døde i fjor sommer. Gutta her i huset sørger fremdeles. Jeg synes også det var trist, men synes også det ble mye hund i hus.

Har du forresten brukt flickr som interiørinspirasjon? Ikke? Åh, da har du mye godt i vente....

4 kommentarer:

Jorunn sa...

Hei Beate! Endelig kom jeg meg også inn på siden din for å kikke litt. Hva var det forresten den siden het igjen den nettsiden som Gunn og jeg skulle se på? Papir....et eller annet? :-) Du er veldig flink!! Artig å se her inne!!

alvorada sa...

Dette likte jeg! :) Jeg er også flickr-fan, men tror ikke jeg har sett akkurat dette. Må inn og sjekke med en gang! Tusen takk for tipset :)

Cissan sa...

Vilka härliga bilder!
Trevlig blogg du har. Jag ramlar nog in här snart igen!
Cissan

Anonym sa...

Hej Beate!
Ja, men nu när du säger det, så har jag ju en sån stiftmaskin. Jag har bara inte tänkt på det!
Kubhyllorna har jag köpt på Søstrene Grene (http://www.grenes.dk/default_no.aspx)
De hade fortfarande såna kuber kvar i butiken där jag bor. Det fanns även med lila insida och grön insida :)

Tack för ditt besök :)