søndag 26. april 2009

Prosjektene mine; endelig med bilder;)Nå har jeg endelig fått summet meg til å tømme kameraet. Skulle vel egentlig ikke by på så store problemer, men det tar etterhvert så lang tid ettersom jeg tar så mange bilder og kameraet megapiksler bare har økt og økt. Og pc'en nekter å lese minnekortet, så jeg må kable. Nok om det. Bildet over er fra kontoret mitt. Ikke helt ferdig, som du ser. Vinduet mangler lister, men ikke utsikt. Minstemann har allerede funnet ut at utsikten er veldig god i vinduskarmen. Expediten begynner å fylles opp; skulle ønske jeg bare kunne stoppet sånn som det er på bildet. Men dengang ei... Den blir nok nokså full. Men jeg må ut og kjøpe like ringpermer. Ikke pent med 5 ulike tykkelser og farger, så nye permer må til.

Er ikke stolen ganske fin? Den fulgte huset; det står enda en i uthuset som muligens skal inn og holde den andre med selskap.

Når det gjelder lamper, er jeg usikker. Har foreløpig bare skrivebordslampa oppe. Så får vi se. Har ei lampe fra Targetti liggende, men den oser litt for mye offentlig, minimalistisk interiør. Og jeg vil heller tilføre mer 50-tallsestetikk. Så vi får se.

Her er prosjekt bildegalleri i trappa. Bildene på veggen så langt består av egne trykk og et linotrykk av Aud Lavik. Fotografiene har jeg tatt selv med unntak av et som niesa vår har tatt. Så har jeg endelig fått summet meg til å bestille bilder fra 1-års besøket hos fotografen. Eldstemann er 5 år nå, så ; ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si... det tok si tid;) Synes nok fotografbilder koster mer enn de eh, synes? Men gleder meg jo til de er ferdige om en måneds tid.

Ups, klokka er snart 12, det er på tide jeg følger eldstemanns eksempel:

3 kommentarer:

Kristina sa...

Så fin bilde veggen hadde blitt, Beate!

Solrosa sa...

Kontoret ditt blir kjempefint! Jeg er så glad i rødt, jeg! Blir sikkert fint med 50-tall lampe også.

Jeg så maken til din skrivepult (som du har på bloggen oppe til høyre) på et loppemarked i helga. Hadde så lyst til å kjøpe den, for jeg likte den såå godt. Dessverre har jeg ikke plass, nå, så jeg var fornuftig og lot den stå.

Ha en fin uke!

Solrosa

Solrosa sa...

Hei, igjen! De "te-flaskene" er is-te. Det finnes mange flere forskjellige smaker, og dermed flasker. De har dem på noen kiosker, og jeg fant den ene min på 7eleven i København. Den andre på Bit lunsjbar i Oslo. Vet de har dem på sandwich-barer i Oslo. Sikkert noen interiørforretninger som har dem også. De er veldig fine, ja!