tirsdag 21. april 2009

Endelig ferdig!

Da er kontoret endelig ferdig! Og så har jeg ikke orket å laste inn bildene fra kamera enda.. så bildene får vente et par dager. Rimelig sliten, men veldig godt fornøyd; så langt. Fått på plass møblene, og litt av scrappesaker og fotoutstyr. Nå gjenstår bare den kjedelige biten, ringpermer med forsikringspapirer, kvitteringer, jobbsaker osv osv. Det får komme når det kommer:) Bildet av Expedit'en (?) over er fra giac som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg. Hennes bildetrøm på flickr kan anbefales:) Tror ikke min Expedit blir like systematisk....Her er bare noe småsnacks:
Også fra giac på flickr. Legg merke til den styggkule "Uglydoll"'en i den hvite kurven. Sy, kanskje? Nå som jeg har nytt hobbyrom (men ikke har hatt tid til å kjøpe ny symaskin)?
Dette bildet fra bloggen til ellmania på elle.se måtte jeg ha med på grunn av den deeilige blåfargen. Liker den spesielt godt inntil brunfargen i skapet. Mitt nye rom går i hvitt, grått og rødt. Tenkte å spe på med litt gult og oransj. Maybe.
Denne stolen er jo utrolig flott i knallgul. Jeg har heldigvis, eller dessverre, alt ettersom... et par stoler fra 50-tallet som passet veldig fint inn i alt det nye fra IKEA. Fint at det ikke ser helt ut som kopiert rett ut av katalogen;) Jaja, på tide å snart få inn noen bilder av dette omtalte rommet mitt.

3 kommentarer:

Janne sa...

Jaja, Bat! Gratulerer med nytt rom - gleder meg til å se det! Til uka roer tingene seg litt ned her, så da står jeg plutselig på døra en dag! Janne :)

Solrosa sa...

Gratulerer! Gleder meg til å se bilder!! Og lykke til med alle permer med forsikringspapirer, brev fra banker, og andre kjedelige, men nødvendige ting!

Du har så fin blogg, og nå har jeg håpet på nytt innlegg noen dager. Herlig!

Duften av erteblomster sa...

Så herlig blogg du har, ble superinspirert! Kommer innom igjen-garantert :o)

Ønsker deg en finfin helg,
Vibeke.